• Matreshka Henna szemöldökfesték 
    • QueenLashes szempilla lifting szett 
    • online és helyszíni képzések
    • ecsetek, festési kiegészítők széles választékban

hivatalos magyar forgalmazótól


Termékeink

A házhoz szállítás díja:

Az oldalon történő biztonságos bankkártyás fizetés vagy átutalás esetén: 1290 Ft

Utánvétellel: 1590 Ft (belföldön) (GLS futárszolgálattal), a fizetés a termék átvételekor történik a futárnak készpénzben vagy bankkártyával. 

Kategóriák

Kopott, hiányos szemöldök? Itt a tartós megoldás!

A Matreshka henna szemöldökfesték színárnyalatai tökéletes alternatívát kínálnak a hagyományos szemöldökfestés helyett, ammónia és hidrogén-peroxid használata nélkül. 

A szemöldökhenna használatával tartós és élénk árnyalatokat kapunk. Míg a normál szemöldökfestés tartósan csak a szőrt színezi, a Matreshka henna viszont a bőrt is színezi, amely a megfelelő előkészítéssel és a szemöldök utólagos ápolásától függően akár 14 napig is tarthat.

Miért válaszd a szemöldökhennát ? 

Nincs szükség hozzáadott hidrogén-peroxidra és nem tartalmaz ammóniát, több mint 70%-ban természetes összetevőt tartalmaz

Vegyszermentes


Tartóssága bőrön akár 14 nap, a szemöldök szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosít. Különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez

Rendkívül tartós 


Alkalmazásához nagyon kis mennyiség is elég:

1 festés 0,1 - 0,15 g tehát 1 doboz (5g) akár 50 festésre elegendő 

Gazdaságos

PORTFÓLIÓ


középbarna


csokoládébarna - fekete


sötét barna -középbarna


Középbarna


középbarna-fekete

karamell+fekete

középbarna+fekete

tejcsokoládé

      

"A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik. "

A festés menete: 

1 - Válassza ki a henna színét 

2 - Tisztítsa meg alaposan a szemöldökét 

Tisztítsa meg a szemöldökét Szemöldök és szempilla samponnal, majd törölje szárazra. A henna felvitele előtt alaposan törölje át a szemöldökét Cleanser-rel,  vagy esetleg szalicilsavas alkohollal.Az intenzívebb színeredmény érdekében javasoljuk a Primer és az alkohol együttes használatát. Fontos, hogy teljesen száraz és zsírmentes felületre kerüljön a festékmassza. 

3 - Keverje össze a hennaport és az ásványi oldatot ( az aktivátort)

Tegyen egy kis mennyiségű hennaport ( kb 0,1- 0,15 g) egy kis műanyag vagy üveg edénybe. A hennapor nagyon gazdaságos, nagyon kevés  kell belőle egy alkalmazásra. NE használjon fém edényt és fém eszközöket! Keverje össze alaposan a port néhány csepp ásványi oldattal ( aktivátorral), hogy homogén de ne túl sűrű paszta legyen (olaj vagy szójaszósz sűrűségű). Ha szükségesnek látja adagoljon hozzá még néhány csepp vizet. (a megfelelő állagról találhat egy rövid videót is oldalunkon vagy ide kattintva ) Ügyeljen arra, hogy ne legyen túl híg sem mert elfolyhat a bőrön. Alaposan keverje össze. A festék megfelelő állagának kikeverése kulcsfontosságú a festés intenzitásában. 


 4 - Vigye fel a hennát a szemöldökére 

Használhat fültisztító pálcikát is, de a tökéletes eredmény elérése érdekében javasoljuk a Matreshka szemöldök ecsetet, vagy egy ferde kis méretű szemöldök ecset használatát. Ez lehetővé teszi, hogy nagyon precízen dolgozzon és egyenes vonalakat hozzon létre. Használjon vattapálcát és törölje le a fölösleges maradványokat.  Azt tanácsoljuk hagyja a Henna pasztát 20-25 percig (erősebb szín eléréséhez akár 40 percig is) a szemöldökén, mielőtt eltávolítja. Fontos, hogy ne távolítsa el a felvitt festéket a teljes száradása előtt. Intenzívebb színeredmény elérése érdekében a száradás után (kb 5 perc) vigyen fel még 1 vagy 2 réteget.

5 - Távolítsa el a hennát 

A henna paszta eltávolításához törölje le a szemöldökét egy nedves vattapamaccsal. Törölje át a szemöldökét többször nedves vattával, ügyelve arra hogy máshová ne kerüljön a festékből. Akár bő vízzel is lemoshatja. 

6 - Henna utógondozás 

Annak biztosítása érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig élvezze a színeket fogadja meg tanácsainkat: 

• Használja a  Szemöldök olajat a tartós és intenzív színek eléréséhez, illetve akár a festés után a hennapaszta bőrről való eltávolításához is használhatja

• Az első 24 órában ne érje víz a szemöldökét 

• A lehető legkevesebb sminklemosót használjon a szemöldökén 

• Ne alkalmazzon túl sok krémet a szemöldökére 

Tipp: A henna felvitele előtt használja a Matreshka szemöldök radírt, az elhalt hámsejtek eltávolításához, ezáltal még tartósabb lesz a szín. A szemöldök tervezését nagyban megkönnyíti a Fehér szemöldök tervező paszta, a Fehér tervező ceruza illetve a Szemöldök tervező sablon.  

Tipp: Minden henna porhoz keverjünk minimális mennyiségű fekete színű henna port. Aktivátorként működik a színekben, ezáltal elérhető a megfelelő szín, és növelhető annak intenzitása és tartóssága is.  

Fontos! A megfelelő színárnyalat és színerősség eléréséhez mindenképp szükséges az megfelelő, alapos előkészítés illetve a megfelelő állagú (nem túl sűrű!) paszta kikeverése. A lépések mindegyikének betartása elengedhetetlen a megfelelő eredmény érdekében! Az elért színeredmény intenzitása és tartóssága függ a vendég bőrtípusától! 

Legnépszerűbb termékeink

Kategóriák