Szempillaépítő szett

Nincs raktáron -25% akció!

Minőségi műszempilla szett, a legkiválóbb eredeti koreai termékekkel.

Mi tartalmaz a szett?

2 tálca Szempilla : D ív / vastagság 0,07 / Hossz : 8mm-től 15 mm-ig (fekete)

Szempilla alapozó folyadék, 50 ml: Előkezelő folyadék, közvetlenül a ragasztó használata előtt, az eredeti szempillák előkezelésére, zsírtalanítására alkalmazható. Lerövidíti a kötési időt, tartósabbá teszi a kötést. Az alkoholos előkezeléssel ellentétben, nem roncsolja a szempilla szerkezetét

Szempilla Ragasztó: 5 ml, Professzionális gyorsan száradó, irritáció és párolgás mentes szempilla ragasztó. Jellemzője a gyors, 2-3 másodperces kötési idő, ultra erős kötési energia, 5-6 hét kötési tartósság. Ideális a kezdő szempilla stylist-ok számára.

Ragasztó leoldó eltávolító krém: 5g, Professzionális, szempilla ragasztó eltávolító, leoldó szer.

Hajlított szempilla csipesz: Kiváló minőségű, magas krómtartalmú rozsdamentes acélból készült szempilla csipesz. Erősen hajlított formájának köszönhetően megkönnyíti a szempillák szétválasztását.

Egyenes szempilla csipesz: Kiváló minőségű, magas krómtartalmú rozsdamentes acélból készült szempilla csipesz. Anyagának és precízen megmunkált felületének köszönhetően, használatával könnyedén helyezheti fel a kiválasztott szempillákat. Anti-magnetikus, antisztatikus, antiallergén.

Jade ragasztókristály: Használat közben csökkenti a ragasztó kipárolgását

Kollagén szemalátét tapaszok (2 csomag) Használd az alsó szempillák védelmére, a szempilla hosszabbítás ideje alatt, az alsó pillákat leragasztjuk vele, ezzel védjük őket. Kollagénes, bőrnyugtató, ránctalanító anyaggal átitatva.

Micropore Papír Alapú Ragasztószalag: 1.25 cm széles, Az alsó szempillák leragasztásához, lelógó szemhéj felragasztásához. Papír alapú ragasztószalag, amely kíméletes a bőrhöz, és nem irritál.

Mikro kefe: 100 dbSzempillák zsírtalanításához, illetve leoldásához használható szín: zöld

Ragasztó tartó gyűrű: 10 db Kis méretű, műanyag, ujjra húzható ragasztótartó. A műszempilla ragasztó felrázása után cseppents a gyűrűbe. A gyűrű lehetővé teszi, hogy kézközelben tartsd a ragasztót.

Szempilla fésű:10 db színes, csillogós. A szempillaszálak kifésülésére

22 900 Ft 28 990 Ft