Szemöldök laminálás online tanfolyam

13. Modulból álló elméleti és gyakorlati online oktatás

Ha kibővítenéd szépségszalonod szolgáltatásainak körét a szemöldök laminálással és szívesen elsajátítanál egy elképesztően tartós hatást biztosító szemöldökformázási technikát, akkor végezd el professzionális képzésünket otthonodból, a saját tempódban!

A tanfolyam tartalma 12 modulból álló elméleti tananyag, mely teljes körűen bemutatja a szemöldök laminálás és formázás technikáját és egy gyakorlati videó, mely lépésről lépésre mutatja be a szemöldök laminálást.

A képzés egy online felületen zajlik, ahová bármikor be tudsz lépni és bármikor elkezdheted a tanulást. Itt tudod megnézni mind az elméleti mind a gyakorlati tananyagot! Az oktatás többször is visszanézhető, nincs időkorlát.

A tanfolyam sikeres elvégzése után a tanulók oklevelet kapnak.
Az oklevelet online formában küldjük, hogy a közösségi médiában is fel tudd használni egyfajta reklámként illetve a kívánt méretben minőségben ki tudod nyomtatni.
Nincs vizsga, képet küldhetsz a munkádról de nem feltétele az oklevélnek, de ha elküldöd megnézzük és esetlegesen ha valamin javítanod kell akkor azt megbeszéljük  

Kattints és csatlakozz elégedett tanulónikhoz, és ismerd meg az extratartós hennás szemöldökfestés titkát !

A képzés nyilvántartási száma: B/2021/002058

Az oktatás megvásárlása esetén válaszd a bankkártyás fizetést vagy az átutalást. Az összeg beérkezése után e-mailben küldjük a tanfolyam hozzáférési adatokat.

11 900 Ft