Szempilla lifting tanfolyam - Online

13. Modulból álló elméleti és gyakorlati online oktatás

Ha szeretnéd elsajátítani a szempillák kiemelésére használt egyre népszerűbb szempilla lifting technikáját, akkor végezd el professzionális képzésünket otthonodból, a saját tempódban!

A tanfolyam tartalma a 12 modulból álló elméleti tananyag, mely teljes körűen és részletesen bemutatja a szempilla lifting technikáját és elméleti hátterét, az alapoktól, a liftingelés kémiájától kezdve a szem anatómiájáig, ezenkívül a képzés tartalmaz egy gyakorlati videót, mely lépésről lépésre mutatja be a szempilla lifting technikáját. 

A képzés egy online felületen zajlik, ahová bármikor be tudsz lépni és bármikor elkezdheted a tanulást. Itt tudod megnézni mind az elméleti mind a gyakorlati tananyagot! Az oktatás többször is visszanézhető, nincs időkorlát.

A tanfolyam sikeres elvégzése után a tanulók oklevelet kapnak.
Az oklevelet online formában küldjük, hogy a közösségi médiában is fel tudd használni egyfajta reklámként illetve a kívánt méretben minőségben ki tudod nyomtatni.
Nincs vizsga, képet küldhetsz a munkádról de nem feltétele az oklevélnek, de ha elküldöd megnézzük és esetlegesen ha valamin javítanod kell akkor azt megbeszéljük  

Kattints és csatlakozz elégedett tanulóinkhoz, és ismerd meg az látványos szempilla lifting titkát!

Főbb modulok közül néhány:

  • Konzultáció - allergia teszt - kontraindikáció
  • A szempilla lifting kémiai, vegyi folyamata 
  • A szempillák és a szem anatómiája
  • A teljes folyamata
  • Letölthető és nyomtatható beleegyező nyilatkozat 
  • Szempillafestés
  • Rengeteg hasznos tipp a tökéletes és tartós szempilla liftinghez

A képzés nyilvántartási száma: B/2021/002058

Az oktatás megvásárlása esetén válaszd a bankkártyás fizetést vagy az átutalást. Az összeg beérkezése után 24 órán belül e-mailben küldjük a tanfolyam hozzáférési adatokat. 

11 900 Ft