Szempillaépítő online alap tanfolyam + Szempilla építő kezdőszett (nagy)

15. Modulból álló elméleti és gyakorlati online oktatás

Ha szeretnéd elsajátítani a szempillaépítés Klasszikus 1D technikáját, akkor végezd el professzionális képzésünket otthonodból, a saját tempódban!

A tanfolyam tartalma a 15 modulból álló elméleti tananyag, mely teljes körűen és részletesen bemutatja a szempillaépítés technikáját és elméleti hátterét, az alapoktól, a ragasztók kémiájától kezdve a szem anatómiájáig, ezenkívül a képzés tartalmaz több gyakorlati videót is, mely lépésről lépésre mutatja be a szempillaépítés technikáját.

A képzés egy online felületen zajlik, ahová bármikor be tudsz lépni és bármikor elkezdheted a tanulást. Itt tudod megnézni mind az elméleti mind a gyakorlati tananyagot! Az oktatás többször is visszanézhető, nincs időkorlát.

A tanfolyam sikeres elvégzése után a tanulók oklevelet kapnak. 
Az oklevelet online formában küldjük, hogy a közösségi médiában is fel tudd használni egyfajta reklámként illetve a kívánt méretben minőségben ki tudod nyomtatni.
Nincs vizsga, képet küldhetsz a munkádról de nem feltétele az oklevélnek, de ha elküldöd megnézzük és esetlegesen ha valamin javítanod kell akkor azt megbeszéljük  Főbb modulok közül néhány:

  • Konzultáció - allergia teszt - kontraindikáció
  • A szempillaépítés kémiája
  • A szempillák és a szem anatómiája
  • A szempillaépítés teljes folyamata
  • Letölthető és nyomtatható beleegyező nyilatkozatok
  • Szemformák, tervezés, mapping
  • Allergia, leoldás folyamata, utóápolás
  • Hibalehetőségek
  • Rengeteg hasznos tipp a tökéletes és tartós szempillaépítéshez

A képzés nyilvántartási száma: B/2021/002058

Az oktatás megvásárlása esetén válaszd a bankkártyás fizetést vagy az átutalást. Az összeg beérkezése után 24 órán belül e-mailben küldjük a tanfolyam hozzáférési adatokat. 

Mit tartalmaz a szett?

2 tálca Szempilla: D ív / vastagság 0,07 / Hossz : 8mm-től 15 mm-ig (fekete)

Szempilla sampon: 60 ml kímélő műszempilla és szempilla sampon tökéletesen tisztítja meg a szempillákat és a szemöldököt a smink- és egyéb szennyeződésektől a szempillaépítés előtt

Szempilla primer: Zsírtalanító folyadék, előkezelő folyadék, közvetlenül a ragasztó használata előtt, az eredeti szempillák előkezelésére, zsírtalanítására alkalmazható. Lerövidíti a kötési időt, tartósabbá teszi a kötést. Kíméletes, nem roncsolja a szempilla szerkezetét

Szempilla ragasztó: 5 ml, Professzionális gyorsan száradó, irritáció és párolgás mentes szempilla ragasztó. Jellemzője a gyors, 2-3 másodperces kötési idő, ultra erős kötési energia, 5-6 hét kötési tartósság. Ideális a kezdő szempilla stylist-ok számára.

Ragasztó leoldó eltávolító krém: 5g, Professzionális, szempilla ragasztó eltávolító, leoldó szer.

Hajlított szempilla csipesz: Kiváló minőségű, magas krómtartalmú rozsdamentes acélból készült szempilla csipesz. Erősen hajlított formájának köszönhetően megkönnyíti a szempillák szétválasztását.

Egyenes szempilla csipesz: Kiváló minőségű, magas krómtartalmú rozsdamentes acélból készült szempilla csipesz. Anyagának és precízen megmunkált felületének köszönhetően, használatával könnyedén helyezheti fel a kiválasztott szempillákat. Anti-magnetikus, antisztatikus, antiallergén.

Kollagén szemalátét tapaszok (10 pár): Használd az alsó szempillák védelmére, a szempilla hosszabbítás ideje alatt, az alsó pillákat leragasztjuk vele, ezzel védjük őket. Kollagénes, bőrnyugtató, ránctalanító anyaggal átitatva.

Micropore Papír Alapú Ragasztószalag (2db) 1.25 cm széles, Az alsó szempillák leragasztásához, lelógó szemhéj felragasztásához. Papír alapú ragasztószalag, amely kíméletes a bőrhöz, és nem irritál.

Tisztító ecset szempilla samponhoz: 60ml Szempilla sampon alkalmazásához ajánlott ecset, ezzel tudod legalaposabb előkészíteni a szempillákat. Fertőtlenítéssel többször használatos. Minden használat után forró vízzel alaposan öblítsd ki!

Mikro kefe (100 db) Szempillák zsírtalanításához, illetve leoldásához használható szín: rózsaszín

Ragasztó tartó gyűrű (100 db) Kis méretű, műanyag, ujjra húzható ragasztótartó. A műszempilla ragasztó felrázása után cseppents a gyűrűbe. A gyűrű lehetővé teszi, hogy kézközelben tartsd a ragasztót.

Szempilla fésű (50db) A szempillaszálak kifésülésére

Szempilla tükör: a munkavégzést segíti, a precíz munkához elengedhetetlen kellék. Ellenőrizhetjük vele applikáció közben a pillasor rendezettségét és az esetleges összetapadásokat. Lenyűgöző, kreatív munkafotókhoz is kiváló kis eszköz.

Szilikon szempilla tartó paletta: Felülete lehetővé teszi a szempillacsíkok tökéletes rögzítését, ezzel növelheted a munka sebességét és csökkentheted a kezelési időt. A kézfejedre, vagy a vendég homlokára tapasztva is könnyedén használható.

Műszempilla szárító pumpa: a műszempilla ragasztó gyorsabb száradását segíti. Ajánlott a műszempilla építés végén használni, mielőtt a vendég kinyitná a szemét. Kellemesen hűt és enyhíti a ragasztógőz okozta irritációt.

+ bónusz ajándék: Olló + Szemöldök formázó penge: Gyors és egyszerű sokoldalú kozmetikai eszköz, amellyel a szemöldököt formázhatod, eltávolíthatod a körülötte lévő nemkívánatos szőrszálakat.

35 990 Ft