Szemöldök laminálás online tanfolyam + szemöldök lamináló készlet

12. Modulból álló elméleti és gyakorlati online oktatás + szemöldök lamináló készlet 

Ha kibővítenéd szépségszalonod szolgáltatásainak körét a szemöldök laminálással és szívesen elsajátítanál egy elképesztően tartós hatást biztosító szemöldökformázási technikát, akkor végezd el professzionális képzésünket otthonodból, a saját tempódban!

A képzés egy online felületen zajlik, ahová bármikor be tudsz lépni és bármikor elkezdheted a tanulást. Itt tudod megnézni mind az elméleti mind a gyakorlati tananyagot! Az oktatás többször is visszanézhető, nincs időkorlát.

A tanfolyam sikeres elvégzése után a tanulók oklevelet kapnak.
Az oklevelet online formában küldjük, hogy a közösségi médiában is fel tudd használni egyfajta reklámként illetve a kívánt méretben minőségben ki tudod nyomtatni.
Nincs vizsga, képet küldhetsz a munkádról de nem feltétele az oklevélnek, de ha elküldöd megnézzük és esetlegesen ha valamin javítanod kell akkor azt megbeszéljük  

A szett tartalma:

1. anyag: lamináló krém (5 ml ),

2. anyag: fixáló (15ml),

Ragasztó (7ml)

Szemöldök kefe 5 db

Lamináló kefe 10 db

Szemöldök olló

Szemöldök formázó eszköz

A szett nagyjából 20-25 alkalomra elegendő. 

A tanfolyam tartalma 12 modulból álló elméleti tananyag, mely teljes körűen bemutatja a szemöldök laminálás és formázás technikáját és egy gyakorlati videó, mely lépésről lépésre mutatja be a szemöldök laminálást.

Kattints és csatlakozz elégedett tanulónikhoz, és ismerd meg az extratartós hennás szemöldökfestés titkát !

A képzés nyilvántartási száma: B/2021/002058

Az oktatás megvásárlása esetén válaszd a bankkártyás fizetést vagy az átutalást. Az összeg beérkezése után e-mailben küldjük a tanfolyam hozzáférési adatokat.


19 990 Ft