Henna online Szemöldökstyling Oktatás

13. Modulból álló elméleti és gyakorlati online oktatás

Ha kibővítenéd szépségszalonod szolgáltatásainak körét egy egyedi orosz henna szemöldökfestési technikával és szívesen elsajátítanál egy elképesztően tartós hatást biztosító szemöldökfestési technikát, akkor végezd el professzionális képzésünket otthonodból, a saját tempódban!

A tanfolyam tartalma 12 modulból álló elméleti tananyag, mely teljes körűen bemutatja a hennás szemöldökfestés és styling technikáját és egy gyakorlati videó, mely lépésről lépésre mutatja be a hennaszemöldökfestés technikáját.

A képzés egy online felületen zajlik, ahová bármikor be tudsz lépni és bármikor elkezdheted a tanulást. Itt tudod megnézni mind az elméleti mind a gyakorlati tananyagot! Az oktatás többször is visszanézhető, nincs időkorlát.

A tanfolyam sikeres elvégzése után a tanulók oklevelet kapnak.
Az oklevelet online formában küldjük, hogy a közösségi médiában is fel tudd használni egyfajta reklámként illetve a kívánt méretben minőségben ki tudod nyomtatni.
Nincs vizsga, képet küldhetsz a munkádról de nem feltétele az oklevélnek, de ha elküldöd megnézzük és esetlegesen ha valamin javítanod kell akkor azt megbeszéljük  

Kattints és csatlakozz elégedett tanulónikhoz, és ismerd meg az extratartós hennás szemöldökfestés titkát !

Főbb modulok közül néhány:
Színelmélet, pigmentológia
Henna színek, keverési arányok
Henna festék kikeverése, tökéletes állag
Formatervezés
Ombre hatás
Konzultáció - allergia teszt - kontraindikáció
+rengeteg hasznos infó a tökéletes és tartós festésről

A képzés nyilvántartási száma: B/2021/002058

Az oktatás megvásárlása esetén válaszd a bankkártyás fizetést vagy az átutalást. Az összeg beérkezése után e-mailben küldjük a tanfolyam hozzáférési adatokat.

9 900 Ft