Szempilla növesztő szérum

Nincs raktáron

A szempillanövesztő szérum bizonyítottan meggyorsítja a szempillák növekedését, meggátolja a szempillák kihullásátés meghosszabbítja hosszúságukat napi egyszeri használattal. Az intenzív ápolásért és maximális hosszúságért a 60 napos kezelés ajánlott.

A  szempillanövesztő szérum egyedülállóaktív összetevője intenzíven hat a szőrtüsző gyökerére, mely segíti a látványos szempillanövekedést, meggátolja a szempilla kihullását, a szempillák hosszabbra nőnek, vastagabbak és sötétebbek lesznek.

Összetevői: 

- Myristoyl Pentapeptide-4: Peptidféle, mely vízzel és glicerinnel együtt alkotja az ún. SymPeptide nevű hatóanyagot, ami már 2 hét alatt segít vastagabbá és teltebbé tenni a szempillákat és a szemöldököt, a hatóanyag gyártójának tesztjei szerint pedig 6 hét napi kétszeri használat után 72%-os növekedést lehet elérni.

-  Acetyl Tetrapeptide-3: Egy viszonylag új, négy aminosavból álló peptid, amely az ígéretek szerint segít a hajhullás leküzdésében a vöröshere kivonat mellett a védjegyzett Capixyl technológia részeként.

- Hexapeptide-3:  (más néven Argireline) egy szintetikus öregedésgátló kozmetikai peptid, amely természetes fehérjékből származik.Ez egy aminosavakból álló peptidlánc. Kutatási tanulmányok kimutatták, hogy az acetil-hexapeptid-3 segít serketneti a ssőrhagymák aktivitását. 

- zöld alga

3 490 Ft