Szemöldök tervező ceruza hegyező

A precíz, gyönyörű smink titka: a sminkceruza hegyező használata

elengedhetetlen egy jó minőségű hegyező, hiszen használat során a sminktermékek hegye tompává válik, ami rontja a végeredményt, ugyanis ilyen módon kevésbé pontos és egyenes vonal húzható velük. A csodás sminkhez ezért fontos egy hegyező beszerzése is, hiszen nincs is annál rosszabb, mint amikor hosszú időt kell szánnia a smink korrigálására a sminkceruza nem megfelelő állapota miatt. A hegyező használata gyors és egyszerű, ezért igen hasznos kozmetikai kiegészítő, amit érdemes minden nőnek beszereznie, aki gyakran sminkeli magát a mindennapok során.

Hogyan válasszunk hegyezőt?

A hegyező kiválasztásánál érdemes odafigyelni a sminkceruza fejének méretére, hiszen másfajta hegyező szükséges a kisebb, és más a nagyobb átmérőjű termékekhez. Ez könnyedén kiküszöbölhető, ha olyan terméket választ, amely két különböző méretű hegyezőlyukat tartalmaz, így biztos lehet abban, hogy megfelelő lesz a sminkceruza hegyezéséhez. A hegyezőhöz tartozó tartály szintén leegyszerűsítheti a sminkceruzák formázását, hiszen nem piszkolja össze a környezetét, praktikusan gyűjti a tároló rekeszben a hulladékot, és könnyedén kiüríthető.
A hegyező használata segít, hogy tökéletesen definiált vonalakat húzhasson, hiszen tény, hogy egy szépen formázott, hegyes sminkceruzával sokkal pontosabban, és szebben tud dolgozni, mint egy tompa hegyűvel.

990 Ft
Please select variants first