Szemöldök korrektor (matt, extra tartós) - Matreshka

A korrektor nélkülözhetetlen eszköz a szemöldök kiemelésére.
Henna festés után a korrektor használatával a szemöldök formát még hangsúlyosabbá tehetjük. ⠀ 

Az extra tartós Matreshka korrektor elfedi a bőr tökéletlenségeit a ragyogó és kipihent megjelenés érdekében. A korrektor lágy textúrája könnyen eloszlik a bőrön. Nem emeli ki a finom ráncokat és pórusokat. Nem szárítja ki a bőrt, tökéletesen felszívódik, apró fényvisszaverő részecskéinek és finom matt textúrájának köszönhetően hibátlan színt kölcsönöz a bőrnek. Minden bőrtípusra.


Szemöldök festés után is alkalmazható, a szemöldök formájának kiemelésére, ebben az esetben a szemöldök alatti bőrre visszük fel vékony korrektor ecsettel. 

Alkalmazás: Vigye fel a megtisztított vagy hidratált bőrre, mielőtt sminket alkalmazna korrektorként a problémás területekre alapozás előtt vagy után.

Összetevők (összetevők): víz, ciklopentasziloxán, metil-metakrilát keresztpolimer, ciklohexasziloxán, butilén-glikol, PEG-10 dimetikon, trimetil-sziloxiszilikát, poligliceril-3 polidimetil-sziloxietil-dimetikon, ciklopentaziloxán, dimetil-szilumínium-dimetil-dimetil-dimetil-dimetil-szilikon, klór-himónium-szilikadium, klór-himónium-szilikát, etilén-szilikadium Hektorit, etil-hexilglicerin, cetil-PEG/PPG-10/1 dimetikon, tokoferol, pentaeritril-tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrocinnamát, fenoxi-etanol. CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

Adagoló palack. Űrtartalom: 12 ml.

Tárolja száraz és sötét helyen. Lejárati idő: 36 hónap.

Variáció kiválasztása:

2 990 Ft