CC Brow Szemöldök henna - Fekete

A szemöldökhenna használatával rendkívül tartós és élénk árnyalatokat kapunk. Innovatív formulájú szemöldökfesték, mely hiánypótló a szemöldökfestés és formázás világában. Tartóssága bőrön akár 14 nap, a szemöldök szálakon 6 hét.

Termékismertető

A CC Brow Henna szemöldökfesték színárnyalatai tökéletes alternatívát kínálnak a hagyományos szemöldökfestéshez, anélkül, hogy ammóniát vagy hidrogén-peroxidot használna. A normál szemöldökfestés tartósan csak a szőrt színezi. A legtöbb esetben a hölgyek arra panaszkodnak, hogy a bőrt csak pár napig színezi a festék, ezért az azzal kialakított forma sajnos hamar eltűnik. A CC Brow Henna viszont a bőrt is színezi, amely a megfelelő előkészítéssel és a szemöldök utólagos kezelésétől függően akár 14 napig is tarthat.

A CC Brow Henna szemöldökfesték több mint 70%-ban természetes anyagokat tartalmaz, és 1 alkalmazással akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosít.

Ajánlott a szemöldök színének felélénkítésére, hiányos szemöldök korrigálására és a kikopott szemöldöktetoválás frissítésére is. Használatával a divatos púderes és az ombre hatású szemöldökök is könnyedén kivitelezhetők. Fontos!Tartósan megfogja a szemöldök alatti bőrt, ezáltal divatos, sminkelt szemöldöktetováláshoz hasonló de természetes hatású eredményt kapunk használatával.

Már 7 árnyalatban kapható.

A minőségi forrásból származó, tiszta hennának nincs káros hatása. A CC Brow Henna port minimális mennyiségű, pár csepp vÍzzel vagy CC Brow Activártorral kell kikeverni. (viszont az előkészítő folyadék (primer) használatával még tovább tart a szín illetve sokkal intenzívebb lesz az eredmény)

Alkalmazásához nagyon kis mennyiség is elég. Az 5g.-os kiszerelés kb. 50-70 festéshez elegendő.

  • Ne használjuk sérült bőrön!
  • Henna festés előtt 24 órával allergiatesztet kell végezni!

Kiszerelés: 5g

A Brow CC termékcsaládunkat és hozzá minden kiegészítőt, mely a szemöldökfestéshez szükséges megvásárolhatod Nálunk!

4 190 Ft