CC Brow Henna szempilla festék (fekete)

Intenzív extra sötét henna szempilla festék, hidrogén - peroxid nélkül. 4-6 hétig tartó intenzív szín, ragyogó fény a szempilláknak. Még a szem és a bőr fokozott érzékenysége esetén is.

4-6 hétig tartó intenzív szín, ragyogó fény a szempilláknak. Dúsít, vastagít, ível!
A CC Brow henna alapú szupertartós, hidrogén- peroxid mentes festék titka abban rejlik, hogy tökéletes színharmóniát és fényt biztosít a szemöldök és szempilla szálaknak. Használatához csak néhány csepp vízre van szükség. A több héten át tartó intenzív színek kifogástalanul meggyőzőek. aki egyszer kipróbálta és tapasztalta a különbséget, sosem fogja beérni kevesebbel!- min. 30 festésre elegendő tartalom- 4-6 hétig tartó színező hatás- Intenzív szín- Kiváló fedőképesség- A bőr számára jól tolerálható formula- Egyszerű, gyors, biztonságos használat- csak víz szükséges a használatához.

Szín: fekete

használat:

1. A szempillákat tisztítsa meg alaposan szempilla sampon segítségével.
2. Öntsön egy kis mennyiségű szemöldök hennaport (kb. 2 szem rizs) egy üvegedénybe, és keverje össze 3-6 csepp vízzel. Olyan elegyet kell kapni, amely hasonlít a szójaszószra.(se nem túl híg, se nem túl sűrű)  Alaposan keverje össze. Hagyja legalább 5 percet állni,amíg összeállnak a komponensek.
3. Szigorúan vékony, egyenletes réteget kell felvinni. Ha szükséges, az előző réteg teljes szárítása után további 2-3 réteget felvihet. A kapott színtelítettség a rétegek számától függ.
4. Az expozíciós idő a festés pillanatának kezdetétől számítva 15 perc. 
5. A festék eltávolításának többféle módja van:

1. módszer: távolítsa el a hennát a szempilláról vízzel nedvesített vattakoronggal.

2. módszer: A tartósabb hatás elérése érdekében a vízzel való lemosás végén CC Lash Szempilla olajba mártott vattakoronggal törölje át, majd a szempilla kefével fésülje át.

Összetevők: Henna, magnézium-karbonát, kalcium-dioxid, nátrium-karboximetil-cellulóz, para-amino-fenol, citromsav, para-feniléndiamin, nátrium-szulfit.

Kiszerelés: 10 g

4 190 Ft
Please select variants first